Wat houdt een Online theorie-Training TECC in?

De online theorie training TECC is een korte training over een aantal specifieke onderwerpen dat je op een kleine maar betekenisvolle manier een voorproefje geeft van onze volledige TECC training. Studenten kunnen de inhoud leren in slechts een handvol lessen of stappen. Dit programma is ontwikkeld door twee ex-special force medics.

Je wordt getoetst bij de volledige training Tactical Emergency Casualty Care en krijgt een certificaat vanuit Fountex Academy. Voor praktische vaardigheden, die normaal gesproken in een totaal opleiding zitten kunt u nu als losse modules bestellen zoals; rijvaardigheid RPB 1 (rijvaardigheid persoonsbeveiliging), MARCH Protocol (medisch), Explosieventraining, Tactical Pistol, Basic Pistol Fundamantals (Airsoft & Live Rounds) e.d.
Waarom deze Online Training?


  • Je kan het gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling
  • Ter voorbereiding op de volledige TECC training
  • In een korte tijd de basis tools aanleren via deze online toolbox
  • Om je huidige opdrachtgevers beter van dienst zijn
  • Om jezelf en jouw collega te helpen in noodsituaties
  • Je huidige dienstpakket uitbreiden
  • Je in risicovolle omgevingen werkt

Fountex Academy biedt Nederlandse & Internationale gecertificeerde en geaccrediteerde veiligheidsopleidingen aan. Wij werken samen met ruim 10 kern-trainers / professionals. Veelal afkomstig van speciale eenheden van Defensie, Politie en Buitenlandse eenheden.
De praktische vaardigheden zijn uniek in Nederland voor de particuliere beveiliging sector. Elke kern-trainer heeft zijn eigen unieke specialisme, met de benodigde accreditaties en erkenningen zoals lesbevoegdheid!
Wij zijn erkend opleider en werken met erkende trainers, die jaarlijks ruim 1500 personen doceren. Denk aan de Retail medewerkers, Evenementenbeveiligers, Objectbeveiligers tot aan Executive Protection, zoals Persoonsbeveiligers of Medisch getraind personeel. Wij leveren ook maatwerk voor het MKB en grootbedrijf.


We are a recognised educational partner of ‘The committee for Tactical Emergency Casualty Care’ (C-TECC)

And we are a recognised educational partner of Stop the Bleed. Department of Defence Health Agency.

Dit programma is ontwikkeld door twee ex-special force medics van de Koninklijke Landmacht.

Wil jij leren wat je moet doen in een situatie dat de pleisters niet meer helpen? Ben je Beveiliger, Militair, Politiemedewerker, Handhaver, Particulier of gewoon iemand die graag zijn kennis wilt blijven ontwikkelen in deze veranderende maatschappij? Meld je dan nu aan voor de Online theorie training TECC!

€27

Paid Course