Wat houdt een Online Training Basic Pistol in?

De Online training Basic Pistol is een korte training over een aantal specifieke onderwerpen dat je op een kleine maar betekenisvolle manier een voorproefje geeft van onze volledige Tactical Pistol training. Studenten kunnen de inhoud leren in slechts een handvol lessen of stappen.

Je wordt getoetst bij de volledige training Basic Pistol & Tactical Pistol en krijgt een certificaat vanuit Fountex Academy. Voor praktische vaardigheden, die normaal gesproken in een totaal opleiding zitten kunt u nu als losse modules bestellen zoals; rijvaardigheid RPB 1 (rijvaardigheid persoonsbeveiliging), MARCH Protocol (medisch), Explosieventraining, Tactical Pistol, Basic Pistol Fundamantals (Airsoft & Live Rounds) e.d.


Waarom deze Online Training?

  • Je kan het gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling
  • Ter voorbereiding op de volledige Tactical Pistol training
  • In een korte tijd de basis tools aanleren via deze online toolbox
  • Je voorbereiden op een Pistol Training met 'live rounds" of "airsoft"
  • Je in risicovolle omgevingen werktFountex Academy biedt Nederlandse & Internationale gecertificeerde en geaccrediteerde veiligheidsopleidingen aan. Wij werken samen met ruim 10 kern-trainers / professionals. Veelal afkomstig van speciale eenheden van Defensie, Politie en Buitenlandse eenheden.
De praktische vaardigheden zijn uniek in Nederland voor de particuliere beveiliging sector. Elke kern-trainer heeft zijn eigen unieke specialisme, met de benodigde accreditaties en erkenningen.
Wij zijn erkend opleider en werken met erkende trainers, die jaarlijks ruim 1750 personen trainen. Denk aan de Retail medewerkers, Evenementenbeveiligers, Objectbeveiligers tot aan Executive Protection, zoals Persoonsbeveiligers of Medisch getraind personeel. Wij leveren ook maatwerk voor het MKB, Grootbedrijf en de Private sector.


Wij werken samen met professionals/trainers afkomstig van speciale eenheden van Defensie en buitenlandse eenheden.


Meld je nu aan voor de Online theorie training Basic Pistol!

€27

Paid Course